Skip Navigation Linkscorona

 Corona

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Actuele ontwikkelingen en nieuw​e richtlijnen rondom het coronavirus ​​

Wij behandelen alle cliënten in onze huizen volgens de maatregelen en protocollen van de GGD Hart voor Brabant en het RIVM. U kunt er vanuit gaan dat wij de dag van uw dierbare nog steeds zo fijn mogelijk willen maken, óók onder deze omstandigheden.​ Mocht een cliënt verdacht worden van besmetting met het coronavirus, dan nemen wij altijd persoonlijk contact op met de naasten. 

​We ga​an zorgvuldig om met cliënten en medewerkers in deze onrustige tijden. We monitoren in afstemming met de GGD Hart voor Brabant en het RIVM actief de landelijke ontwikkelingen én de situatie op de 35 locaties van BrabantZorg.

Richtlijnen bezoekers

Bekijk hier een overzicht met alle richtlijnen voor bezoekers.​ Uiteraard doen wij ons best om dit schema zo goed mogelijk up-to-date te houden naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen. Het schema is niet leidend, er zijn altijd uitzonderingen mogelijk in overleg.

Meer informatie

Heeft u vragen over het coronavirus? Kijk dan op de website van het RIVM​ of bel met het landelijke informatienummer 0800-1351.​ ​Heeft u vragen over de maatregelen binnen BrabantZorg? Bekijk dan de informatie en veelgestelde vragen hieronder of stel ze aan je contactpersoon binnen BrabantZorg.​

​Veelg​estelde vrag​en

​ ​