Revalidatie

Als u herstellende bent van bijvoorbeeld een beroerte, een ernstige wond of een zware operatie, dan bieden wij u de gelegenheid om te revalideren. Dat kan tijdens en na een opname zowel op locatie als ​thuis.

U bent de hoofdrolspeler

RevalidatieTijdens een opname werkt u onder eigen regie aan uw herstel. Een gemiddeld verblijf duurt, afhankelijk van uw persoonlijke doelen, zes weken. U wordt ondersteund door een professioneel team van verzorgenden, verpleegkundigen en behandelaars. Het doel van de revalidatie is terugkeer naar huis of naar een permanente woonvoorziening zoals een verzorgings- of verpleeghuis. In een crisissituatie bieden wij binnen 24 uur opname.

Revalideren bij BrabantZorg

​​​​​Revalideren is hard werken!

In samenspraak met u en uw naasten wordt een zorg- en behandelplan opgesteld. U oefent tijdens de behandelmomenten, maar zeker ook door de dag heen. Uw naasten worden nauw betrokken bij uw revalidatie. ​

​Tijdens uw revalidatieproces bootsen wij de thuissituatie zo goed mogelijk na waardoor u bijvoorbeeld zelf weer leert om de maaltijd te verzorgen, drinken te halen, kleine stukjes te lopen, te wassen aan de wastafel en uw bed op te maken. Mocht het nodig zijn dan zijn er thuis verschillende nabehandeling mogelijkheden.

Waar kunt u ons vinden?

Wij bieden revalidatie aan in Oss, Veghel, Schaijk, Uden, ​Ammerzoden en 's-​Hertogenbosch. ​Voor informatie kunt u rechtsreeks contact opnemen met het ​Behandel- en Kenniscentrum van uw regio of ​uw vraag of bericht naar​ ons sturen via het ​behandelaren contactformul​ier.