Televisie, telefonie en internet

​​​​​​​​​​​​​Alle woningen binnen de huizen van BrabantZorg beschikken over een aansluiting op het KPN-net​werk. Dit netwerk biedt mogelijkheden voor het afnemen van diensten bij verschillende providers, waaronder KPN zelf.​

KPN totaalabonnement voor digitale ​​tv, internet en telefonie​

KPN biedt bewoners van woonzorglocaties een totaalabonnement voor digitale televisie, internet en telefonie tegen een bedrag van €37,50 per maand (prijspeil 2020). Dit abonnement houdt het volgende in: 

  • Televisie: Het pakket bestaat standaard uit 61 tv-zenders en 105 radiozenders inclusief divers​e lokale tv- en radio​zenders. Dit televisiepakket is uit te breiden met extra pakketten, zoals Fox Eredivisie, Fox Eredivisie + Internationaal, Ziggo Sport Totaal, Film 1 of Videoland. Een andere optie is het Opnemen Pakket waarbij zes programma’s tegelijkertijd opgenomen kunnen worden. De kosten van deze extra opties wor​den bij de maandprijs opgeteld.
  • Telefonie: Met deze bundel kunt u zoveel bellen als u zelf wilt, zowel naar mobiele als vaste nummers in 80 landen.
  • Internet: Dit pakket beschikt standaard over Wi-Fi.

Wilt u gebruik maken van deze voorziening?

Allereerst is het belangrijk dat u de juiste adresgegevens bij de hand hebt. In dit overzicht vind je de adresgegevens per locatie​. Let op: ook de toevoeging (kamernummer) moet duidelijk vermeld worden bij de aanvraag. Download hier de antwoordkaart. Na het volledig invullen van de antwoordkaart kunt u deze sturen naar zorginstellingen@kpn.com. Daarnaast is er de mogelijkheid dit telefonisch te regelen via 0800-0776.

​​​