Skip Navigation LinksBijna-volledig-weer-in-bedrijf

 Weer bijna volledig in bedrijf

​​​​15 juli 2020

De afgelopen maanden hebben we ons – als gevolg van het coronavirus- aan veel richtlijnen, voorwaarden en protocollen gehouden om de veiligheid van cliënten, onszelf en de rest van de samenleving zo goed mogelijk te waarborgen. Als warme organisatie hebben we soms beslissingen moeten nemen die u niet van ons gewend bent. We zijn blij te kunnen melden dat vanaf vandaag, 15 juli, veel locaties weer normaal geopend zijn, mits de locatie twee weken vrij is van corona.

Alleen samen krijgen we corona onder controle

Dit bet​ekent echter niet dat we samen niet meer op onze hoede hoeven te zijn. We vragen u de algemene corona- richtlijnen niet uit het oog te verliezen. Houd 1,5 meter afstand onderli​ng, volg de hygi​ëneprotocollen op, was regelmatig uw handen en laat u testen bij gezondheidsklachten. Kom vooral niet op bezoek als u klachten heeft. Spreek elkaar hier ook op aan, want alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle.​​

Openstelling restaurant

V​anaf 15 juli zijn ook de restaurants in onze locaties in principe weer open voor mensen van buiten de locatie, bijvoorbeeld om een maaltijd te nuttigen of een kop koffie te drinken. Ook bezoek van bewoners mag weer in de restaurants komen. Per locatie wordt bekeken worden of men hieraan toe is en wat het best past binnen de locatie. Informeert u bij de locatie naar de mogelijkheden.

​​​We zijn blij dat we weer open zijn, blijven de situatie nauwlettend volgen en nemen snel actie als dat nodig is. ​