Skip Navigation LinksDansvoorstelling-in-Sterrebos

 Dansvoorstelling in Sterrebos

23 oktober 2017

Op vrijdag 17 november a.s. vindt van 14.30 - 15.30 uur de dansvoorstelling 'Simpel Verlangen' plaats in Sterrebos in Oss. Simpel Verlangen is een dansvoorstelling voor en door de ouderen over verlangen, over durven, over loslaten, ontmoeten, vertrouwen en luisteren.

Simpel Verlangen.jpg 

Simpel Verlangen is een landelijk dansproject van PRA Muziektheater.
Twee professionele dansers, twee musici, dansdocenten in opleiding, senioren uit de regio en senioren uit de serviceflat maken samen een dansvoorstelling rond het thema verlangen. Met de dans wordt ingezoomd op de innerlijke wereld van de deelnemers.

Bewoners, familie en senioren uit de buurt zijn op vrijdag 17 november van harte welkom in Sterrebos om de voorstelling te bekijken.

Toegang is gratis!

Meedoen aan de voorstelling

Bewoners van Sterrebos of senioren uit de regio die graag willen deelnemen aan de voorstelling, kunnen zich aanmelden voor de dansworkshop op dinsdag 14 november van 14.30 – 16.00 uur. In deze workshop leren de deelnemers een choreografie die vrijdagmiddag 17 november een plek krijgt in de voorstelling. De dansers van PRA geven de workshop aan de hand van de methode die ze de afgelopen jaren ontwikkeld hebben. De bewegingen worden aangepast aan de fysieke mogelijkheden en wensen van de deelnemers.

De workshop vindt plaats in Sterrebos, Sterrebos 62 in Oss. Deelname is gratis. Voor verdere informatie en aanmelding voor deze workshop kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Sonja Haven, sonja.haven@brabantzorg.eu of Harmon van der Lee, harmon.vanderlee@brabantzorg.eu Tel. (0412) 66 80 00.