Skip Navigation LinksHeel-Volkel-en-Oss-bakt

 Heel Volkel en Oss bakt

22 maart 2017

Dat het bakken van taarten een populaire hobby is, is niks nieuws. Zorglocaties Sint Antoniu​​​s en De Ruwaard grijpen dit aan om het bakfestijn 'Heel Volkel bakt en Heel Oss bakt' te organiseren waarbij baktalenten hun kunsten vertonen.

Op zaterdag 1 april is de 'De Gasterij' van Sint Antonius het decor voor 'Heel Volkel bakt'. Op zaterdag 8 april 2017 is het de beurt aan De Ruwaard, waar 'Heel Oss bakt' in 'De Kolibrie' wordt georganiseerd. Op beide middagen nemen vijftien inwoners uit de regio deel aan de wedstrijd.

Iedereen die dit bakspektakel wil aanschouwen is van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn!​

De jury, bestaande uit 2 bakkers van Bakker Barten uit Erp én deelneemster Francis Kuijk van Heel Holland Bakt 2016, beoordeelt alle zelfgebakken taarten op uiterlijk, kleur, geur, smaak, ingrediënten, verhouding, vulling, deeg en creativiteit. Aan de bakkers van de 3 beste taarten wordt een leuke prijs overhandigd.

Datum Zaterdag 1 april 2017 
Adres  Sint Antonius, Capellerhof 60 in Volkel
Programma​
14.00 uur: De Gasterij geopend voor publiek. Iedereen is welkom, aanmelden is niet nodig, toegang en koffie en thee en een stukje taart zijn gratis.
​14.30 uur: Jury start met beoordeling van de taarten.
​​​​16.00 uur: Prijsuitreiking 17.00 uur: Einde middag​

Datum​ Zaterdag 8 april 2017 
Adres De Ruwaard, Ministershof 1 in Oss
Programma
14.00 uur: De Kolibrie geopend voor publiek. Iedereen is welkom, aanmelden is niet nodig, toegang en koffie en thee en een stukje taart zijn gratis.
14.30 uur: Jury start met beoordeling van de taarten.
16.00 uur : Prijsuitreiking
​17.00: uur: Einde middag​"