Skip Navigation LinksHotel-Udens-Duyn-breidt-uit-met-revalidatieafdeling

 Hotel Udens Duyn breidt uit met revalidatieafdeling

10 juli 2017

Op 18 juli verwelkomt hotel Udens Duyn 32 verhuizende revalidanten vanuit woonzorglocatie De Watersteeg in Veghel. In het hotel wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan de verbouwing van de bovenste etage. Op deze vierde etage bevinden zich 21 kamers en een woonkamer en keuken. Op de derde verdieping zijn ook 11 kamers voor de revalidanten ingericht.   

Werken aan herstel

In de loop der jaren zijn een nieuwe inzichten ontstaan over de wijze waarop mensen het beste kunnen revalideren na een ziekenhuisopname. Binnen het hotel ontstaat een plek, geheel in de sfeervolle stijl van Udens Duyn, die optimaal bijdraagt aan het herstel van de gasten. Tijdens het verblijf van gemiddeld 6 tot 8 weken, wordt de thuissituatie zoveel mogelijk nagebootst. Gasten werken samen met de zorgprofessionals aan hun herstel om thuis zo zelfstandig mogelijk de draad weer op te pakken. Alles is erop gericht om de dagelijkse handelingen die mensen thuis gewend zijn te doen "opnieuw" te trainen zodat zij dit thuis kunnen gaan toepassen. Tijdens hun verblijf kunnen revalidanten gebruik maken van de moderne revalidatie- en oefenruimte in het hotel.  

Professionals binnen handbereik

Naast de verpleegkundige en verzorgende die 24 uur per dag zorg bieden zijn ook de behandelaren met herstel- en revalidatiekennis en de specialist ouderengeneeskunde in het hotel gehuisvest. Hierdoor hebben de hotelgasten een compleet zorgaanbod binnen handbereik. 

Gasten Udens Duyn

Udens Duyn is een zorg- en herstelhotel waar verscheidene gasten van jong tot oud in een sfeervolle hotelsetting kunnen revalideren en zorg ontvangen. Revalideren na een operatie, tijdelijk zorg ontvangen totdat zorg thuis weer mogelijk is, of heerlijk ontspannen met zorg binnen handbereik. Ook verwelkomt Udens Duyn graag gasten zonder zorgvraag. Het hotel biedt passende arrangementen aan iedere gast.

Kom naar de open dag

Bent u nieuwsgiering geworden en wilt u graag een kijkje komen nemen in Udens Duyn? Kom dan naar de open dag op zaterdag 23 september. Of bezoek onze website www.zorghoteludensduyn.nl