Skip Navigation LinksInformatiemarkt-Zorgtechnologie

 Informatiemarkt Zorgtechnologie

​​​​​​​​​Zorgtechnologie doet steeds meer zijn intrede in de zorg. Ook in de ouderenzorg. Ook bij BrabantZorg. En waarom niet. Er zijn genoeg technische hulpmiddelen die gemakkelijk te gebruiken zijn en écht voordeel bieden voor de cliënt of voor jou als zorgmedewerker.

Over vernieuwende technologische ontwikkelingen is er op 16 februari een informatiebijeenkomst in de Kruisherenkapel. Medewerkers van BrabantZorg en omwonenden zijn hierbij van harte welkom. Tijdens de bijeenkomst zijn er inspiratievolle lezingen. Aansluitend is er een paneldiscussie. Verschillende sprekers gaan met elkaar in gesprek. Over de zin en onzin van zorgtechnologie, over de waarde voor de cliënt én de zorgmedewerker en over zaken die we nooit aan de techniek kunnen overlaten.

Over de informatiebijeenkomst

​​Wanneer:         16 februari 19.00 – 21.30 uur

Waar:               Kruisherenkapel Uden

​Aanmelden:   Uiterlijk 13 februari via Sandra.Wijfje@brabantzorg.eu​ 

 

Zorgtechnologie.png

Een medicijndispenser, een app om de voordeur van thuiszorgcliënten mee te openen, een projector die levensgrote beelden kan projecteren en Tessa; een sociale robot allemaal voorbeelden van zorgtechnologie die door BrabantZorg worden ingezet.