Skip Navigation LinksOpening-revalidatieafdeling-zorghotel-Udens-Duyn

 Opening revalidatieafdeling zorghotel Udens Duyn

​19 september 2017

Op 22 september wordt de nieuwe revalidatieafdeling geopend. Zorghotel Udens Duyn is een prachtige plek waar mensen kunnen herstellen na een operatie, tijdelijk zorg ontvangen totdat zorg thuis weer mogelijk is of heerlijk even ontspannen met zorg binnen handbereik. Met de komst van de revalidatieafdeling is het aanbod van het zorghotel nog completer. Eind deze week wordt de nieuwe revalidatieafdeling geopend voor genodigden.

Werken aan herstel

Op de vernieuwde bovenste etages werken de gasten in een sfeervolle hotelsetting aan hun herstel, samen met de professionele zorgverleners van BrabantZorg, om thuis zo zelfstandig mogelijk de draad weer op te pakken. Corina van de Ven, manager zorgexpertise bij BrabantZorg: "Revalideren na bijvoorbeeld een operatie in het ziekenhuis in het ziekenhuis was al mogelijk. Nu bieden we ook complexere zorg. Denk aan mensen die een herseninfarct hebben gehad of mensen met meervoudige problematiek. De gasten van Udens Duyn kunnen gebruik maken van ons professionele zorgteam. Naast de verpleegkundigen en verzorgenden die 24 uur per dag zorg bieden werken in het hotel ook behandelaren met herstel- en revalidatiekennis en de specialist ouderengeneeskunde."

Behoeften gasten staan centraal

Het hotel biedt faciliteiten zoals een moderne revalidatie- en oefenruimte waar gasten tijdens hun verblijf gebruik van kunnen maken. Marco Brisko, manager Udens Duyn: "Wij passen de kamers van ons hotel aan op de zorgvraag van onze gasten. Alle benodigde hulpmiddelen zoals een tillift, douchestoel of hoog-laagbed zijn voorhanden. Wij verwelkomen ook gasten zonder zorgvraag. Aan hun kamer is niet te zien dat zij in een zorghotel verblijven.

Zorghotel Udens Duyn is voor iedereen. Gasten van Udens Duyn kunnen rekenen op een sfeervolle, comfortabele omgeving waar zij optimaal kunnen revalideren, herstellen en ontspannen."

Contact

De verblijfkosten voor Udens Duyn worden vaak deels vergoed via de aanvullende zorgpolis van de ziektekostenverzekering. Bekijk de mogelijkheden op www.hoteludensduyn.nl of neem contact op via telefoonnummer (0413) 712 550.