Skip Navigation LinksPodium-PG-Cafe---Versterken-van-het-netwerk

 Podium PG Cafe - Afgelast

​​​​​​​​​​4 februari 2020

Update

Ivm de risico's van het coronavirus is besloten om het Podium PG Café van dinsdag 10 maart niet door te laten gaan. Deelnemers krijgen persoonlijk bericht.​​


Op 10 maart​ is de 26ste editie van het Podium PG Café; een gratis open netwerk- en kennisbijeenkomst voor iederee​n die betrokken is bij de zorg voor mensen ​met dementie.

Deze editie gaat over het thema:
'Het versterken van het netwerk'.​

Tijdens de bijeenkomst staan we stil bij de vraag hoe jij cliënten kunt helpen om hun netwerk in kaart te brengen en aan wie en hoe zij de daadwerkelijke vraag om hulp kunnen stellen.​​​

Het huidige overheidsbeleid is erop gericht om mensen met dementie zo lang mogelijk thuis te laten wonen met behulp van zorg verleend door mantelzorgers, ondersteund door het sociale netwerk van de mantelzorger. In de Dementiemonitor Mantelzorg 2018 staat dat ¾ deel van de mensen hulp krijgt aang​​eboden als er om hulp gevraagd wordt. Slechts een klein percentage stelt echter de daadwerkelijke hulpvraag.

Aanmelden Podium PG Café​

Je kunt je hier aanmelden​.​ ​De bijeenkomst start op 10 maart​ ​om 16.00 uur en vindt plaats op locatie Nieuwe Hoeven​ ​aan de Udensedreef 5 in Schaijk. De bijeenkomst eindigt rond 18.00 uur waarbij er voldoende tijd is om te netwerken. 

De toegang is gratis.​​​