Skip Navigation LinksVerlenging-sluiting-BrabantZorglocaties

 Verlenging sluiting BrabantZorglocaties

​​​​​1 april 2020

Op 31 maart heeft het kabinet kenbaar gemaakt de corona-maatregelen te verlengen tot en met 28 april 2020. Uiteraard geven wij binnen BrabantZorg gehoor aan deze maatregelen. Dat betekent we de deuren van onze locaties in ieder geval nog tot en met 28 april gesloten houden voor bezoek. De uitzondering voor het bezoek van terminaal zieke cliënten verandert niet, maar wordt tevens verlengd tot en met 28 april. Vrijwilligers zijn nog steeds welkom, tenzij ze gezondheidsklachten hebben of uit persoonlijke overweging liever niet komen. We begrijpen heel goed dat de verlenging van de maatregelen ingrijpend zijn voor uw dierbare en uzelf. Maar weet dat we met deze regeling uw dierbaren proberen te beschermen. 

Geen bezoek, wel contact

Omdat cliënten tot 28 april geen bezoek mogen ontvangen, zoeken we voortdurend naar middelen om zoveel mogelijk contactmomenten te kunnen creëren. Elke locatie is inmiddels in bezit van een tablet om te beeldbellen met familie en naasten. Ook zijn er vele lokale initiatieven ontstaan om op een alternatieve manier in contact te komen met bewoners. Dit helpt ons enorm om samen de zorg draaiende te houden en de cliënten te helpen om de dag weer een stukje fijner te maken.

Vragen?

Bekijk ook onze informatiepagina voor alle actuele ontwikkelingen en richtlijnen rondom het coronavirus. Heeft u vragen over het coronavirus, kijk dan op de website van het RIVM​ of bel met het landelijke informatienummer 0800-1351. ​