Skip Navigation LinksWervingscampagne-Jij-zorgt-ervoor

 Wervingscampagne 'Jij zorgt ervoor'

​​​​​13 mei 2019
Posters Jij zorgt ervoor.png
Op de dag van de​ Zorg, zondag 12 mei, startte BrabantZorg een wervingscampagne met de titel ‘Jij zorgt ervoor’. Hiermee wil BrabantZorg nieuwe werknemers aantrekken. Dat is hard nodig, om ook in de toekomst iedereen goede zorg te kunnen blijven bieden.

BrabantZorg kampt net als veel andere zorgorganisaties met veel vacatures; momenteel zijn het er ruim 100. De ouderenzorgorganisatie is vooral op zoek naar verzorgenden IG (niveau 3) en naar verpleegkundigen. Daarom wordt de komende maanden alles uit de kast gehaald om op te vallen bij potentiele medewerkers. 

Met prikkelende campagnebeelden mét daarop eigen BrabantZorgmedewerkers, gaat de ouderenzorgorganisatie de komende maanden de arbeidsmarkt bestormen. Via abri’s, online advertenties, advertorials in weekbladen, posters op scholen en nog veel andere middelen hoopt zij in beeld te komen bij mensen die het verschil willen maken in de zorg.

​Elke dag zo fijn mogelijk

Bestuurder Wilma de Jong: “We streven naar een forse stijging van instromende zorgprofessionals. We zoeken verpleegkundigen en verzorgenden, maar ook zij-instromers zijn meer dan welkom. Bij BrabantZorg is er ruimte om jezelf te zijn. Je krijgt veel vrijheid om je werk op jouw eigen manier te doen. Zo maken we voor cliënten én voor onszelf elke dag zo fijn mogelijk.” 

Niemand kan beter uitleggen waarom werken in zorg en welzijn zo bijzonder en betekenisvol is dan de mensen die dat zelf elke dag met hart en ziel doen. Daarom staat het samenspel tussen medewerkers en cliënten centraal in deze campagne. 

Werken bij BrabantZorg

Benieuwd naar jouw mogelijkheden bij BrabantZorg? Laat hier je gegevens achter​ en we nemen snel contact met je op!​