Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Skip Navigation Linksdefault

Nieuws en ontwikkelingen22
mrt
Iedereen is welkom bij Zorglocaties Sint Antoniu​​​s en De Ruwaard tijdens het bakfestijn 'Heel Volkel bakt en Heel Oss bakt'.
Lees meer
23
feb
Ook dit jaar doen wij mee met de landelijke Open Dag van Zorg en Welzijn. Iedereen is die dag welkom voor een kijkje in verschillende locaties van BrabantZorg.
Lees meer
22
feb
Op verschillende locaties van BrabantZorg kun je terecht voor een leuke klus tijdens NLdoet.​ ​​Meld je op tijd aan!
Lees meer
15
feb
In maart 2017 start in woonzorgcentrum Noorderkroon in ‘s-Hertogenbosch de training spraakafzien. Deze communicatietraining is bedoeld voor volwassen slechthorenden die bekend zijn bij de KNO-arts.
Lees meer
13
feb
Op 14 maart 2017 is de 14de editie van het Podium PG Café; een open netwerk- en kennisbijeenkomst voor iedereen die betrokken is bij de zorg voor mensen met dementie.
Lees meer
08
feb
Over vernieuwende technologische ontwikkelingen is er op 16 februari een informatiebijeenkomst in Uden. Medewerkers van BrabantZorg en omwonenden zijn hierbij van harte welkom.
Lees meer
02
jan
Na de zomerperiode starten jaarlijks de contractonderhandelingen van zorgverzekeraars ​​met ​​​​​BrabantZorg over de wijkverpleging in de Zorgverzekeringswet voor het nie​u​​we jaar.
Lees meer
17
nov
Wilt u zich inzetten voor de ouderen in Corte Foort? Corte Foort gaat graag met u in gesprek over uw wensen en mogelijkheden als vrijwilliger.
Lees meer
16
nov
Om ervoor te zorgen dat cliënten de best mogelijke zorg krijgen hebben de cliëntenraden en het bestuurders van 8 zorgorganisaties, waaronder BrabantZorg, samen de Keuzehulp Wijkverpleging in het leven geroepen.
Lees meer
16
nov
Inwoners uit Uden en omgeving zijn van harte welkom om kennis te komen maken met de smaak van BrabantZorg.
Lees meer
22
sep
Op dinsdag 27 september bereikt de bouw van appartementencomplex Badeloch aan de Eindhovenlaan in ’s-Hertogenbosch het hoogste punt en dat wordt gevierd!
Lees meer
19
sep
In de week van 17-24 september organiseert NOC*NSF voor de dertiende keer de nationale sportweek. BrabantZorg grijpt deze week aan om van 19-23 september voor cliënten, medewerkers en vrijwilligers een beweegweek te organiseren.
Lees meer
29
jun
2015 was voor BrabantZorg een mooi jaar waarin groei en ontwikkeling heeft plaatsgevonden.
Lees meer
14
jun
Deze maand viert zorgboerderij De Horst het 10 jarig jubileum. Op De Horst wordt ouderen een passende dagbesteding aangeboden in een kleinschalige omgeving.
Lees meer
02
jun
Ankie van Hezewijk, dochter van een oud-Nieuwehagen bewoonster, schreef een boek over het afscheid van haar moeder.
Lees meer
19
mei
Corte Foort is een nieuwe locatie in Oss waar mensen met dementie het leven dat ze leefden zoveel mogelijk kunnen voortzetten.
Lees meer
13
apr
Brandpunt filmde op Vierhoven en Nieuwe Hoeven in Schaijk en sprak daar met bewoners en familieleden over de ‘open deuren’ voor mensen met dementie.
Lees meer
04
apr
Donderdag 28 april start de cursus RGM (Ronnie Gardiner Methode), een oefenmethode voor de hersenen waarbij op het ritme van muziek oefeningen worden gedaan.
Lees meer
22
mrt
Deze Veghelse locatie wist in de wintermaanden de meeste energie te besparen, zonder daarbij in te hoeven leveren op comfort.
Lees meer
19
feb
Op 8 maart vindt de 10e editie plaats van het Podium PG Café; een netwerk- en kennisbijeenkomst voor mensen die werkzaam zijn in de dementiezorg.
Lees meer
08
feb
Voor het artikel 'Zonder geheugen de wijde wereld in' ging NRC Handelsblad op bezoek bij Vierhoven en Nieuwe Hoeven in Schaijk en Odendael in Sint-Oedenrode.
Lees meer
03
feb
Vanaf dinsdag 29 maart start in woonzorgcentrum Noorderkroon in ‘s-Hertogenbosch de cursus spraakafzien. Deze communicatiecursus is bedoeld voor volwassen slechthorenden die bekend zijn bij de KNO-arts.
Lees meer
04
jan
Op woensdag 6 januari krijgen de BrabantZorg-huizen Noorderkroon en Nieuwehagen het keurmerk ‘Roze Loper’ uitgereikt.
Lees meer
17
dec
Met ingang van 1 januari 2016 vormt Roger Otto samen met Wilma de Jong-Verspeek en Adrie van Osch de Raad van Bestuur.
Lees meer
17
dec
Bijna alle locaties van BrabantZorg zijn begonnen aan de drie maanden durende Energiewedstrijd. In deze wedstrijd proberen 32 locaties in de wintermaanden zoveel mogelijk energie te besparen, met behoud van comfort.
Lees meer
09
dec
Voorzitter Raad van Bestuur Henk van de Werfhorst neemt na een periode van 14 jaar afscheid van BrabantZorg.
Lees meer
03
dec
Vorige week zijn zo’n 280 medewerkers van ondersteunende diensten van BrabantZorg en BrabantWonen van start gegaan op hun nieuwe werkplek.
Lees meer
02
dec
In een open brief gericht aan alle gemeenten in Nederland luiden aanbieders van huishoudelijke hulp waaronder BrabantZorg, brancheorganisaties ActiZ en BTN en seniorenorganisatie ANBO de noodklok.
Lees meer
20
nov
BrabantZorg heeft met de gemeente Grave nieuwe afspraken gemaakt over huishoudelijke thuiszorg in Grave.
Lees meer
10
nov
Cliënten moeten zelf hun kwaliteit van leven kunnen bepalen. Dit klinkt als een open deur. Maar door alle wet- en regelgeving is dit principe uit het oog verloren geraakt.
Lees meer
22
okt
BrabantZorg opent begin 2016, voor mensen met dementie die niet meer zelfstandig kunnen wonen, een nieuwe locatie op Park Zwanenberg in Oss: Corte Foort.
Lees meer
02
okt
Onlangs opende De Watersteeg de deuren van haar vernieuwde afdeling, Hospice De Goudsbloem.
Lees meer