Skip Navigation Linksdefault

Nieuws en ontwikkelingen30
nov
BrabantZorg gaat samenwerken met Sensire en het Medisch Service Center. Gebruikmaken van elkaars kennis én samen innoveren op gebied van zorg op afstand.
Lees meer
14
nov
Verzekerden van VGZ die kiezen voor wijkverpleging van BrabantZorg krijgen de zorg weer rechtstreeks en volledig vergoed door VGZ.
Lees meer
02
nov
Op 12 december 2017 is de 17de editie van het Podium PG Café.
Lees meer
26
okt
Op vrijdag 17 november vindt de dansvoorstelling ‘Simpel Verlangen’ plaats in Sterrebos in Oss.
Lees meer
13
okt
BrabantZorgcollega Petra van Dorst schreef haar eerste blog over geluksmomentjes tijdens haar werk in de ouderenzorg.
Lees meer
06
okt
BrabantWonen en BrabantZorg hebben een gezamenlijk besluit genomen over de toekomst van locatie De Lindeboom in Ammerzoden.
Lees meer
28
sep
Tijdens de informatiebijeenkomst krijgt u algemene informatie over dementie en de verschillende fasen die we hierin kennen.
Lees meer
27
sep
Meld u aan voor de groepscursus In Balans; een cursus die gericht is op het voorkomen van vallen.
Lees meer
19
sep
Op 22 september wordt de nieuwe revalidatieafdeling geopend.
Lees meer
14
sep
25 september: gratis symposium wondzorg: 'Een gezamenlijke zorg' voor huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde.
Lees meer
05
sep
BrabantZorg, Gemeente Oss en Gight starten een proef en zoeken 150 mensen uit Oss die zelf kunnen opstaan, een stukje kunnen lopen maar 's nachts bang zijn om uit bed te komen en te vallen.
Lees meer
04
aug
Op zondag 13 augustus a.s. organiseert De Wellen in Oss van 13.30 - 16.30 uur een filmmiddag.
Lees meer
01
aug
Op 12 september 2017 is de 16e editie van het Podium PG Café. Meld u aan!
Lees meer
10
jul
Op 18 juli verwelkomt hotel Udens Duyn 32 verhuizende revalidanten vanuit woonzorglocatie De Watersteeg in Veghel.
Lees meer
05
jul
BrabantZorg Locatiegroep Uden organiseert op 12 juli van 19.30 – 22.00 uur een informatiebijeenkomst over dementie.
Lees meer
15
jun
2016 Was een jaar waarin BrabantZorg heel wat concrete kilometers heeft afgelegd in de reis die we maken naar betere dienstverlening voor cliënten, prettiger werk voor medewerkers en vrijwilligers en een gezonde organisatie.
Lees meer
12
jun
​Het thuiszorgteam van BrabantZorg Thuiszorg in Veghel heeft maandag 12 juni de eerste elektrische auto van BrabantZorg in gebruik genomen.
Lees meer
24
mei
Zaterdag 27 mei wordt om 11.00 uur de beweegtuin van dagbehandeling 'Ons Stekkie' geopend.
Lees meer
08
mei
Op 13 juni 2017 is de 14de editie van het Podium PG Café; een open netwerk- en kennisbijeenkomst voor iedereen die betrokken is bij de zorg voor mensen met dementie.
Lees meer
24
apr
Om ons horecapersoneel te blijven inspireren en uit te dagen op het gebied van gezonde voeding, wordt er ieder jaar een kookwedstrijd georganiseerd.
Lees meer
05
apr
Vrijdag 31 maart kregen de eerste huurders hun sleutel van het appartementencomplex Badeloch. Badeloch is een nieuw thuis waar partners, waarvan er één zorgvraag heeft, samen kunnen blijven wonen.
Lees meer
22
mrt
Iedereen is welkom bij Zorglocaties Sint Antoniu​​​s en De Ruwaard tijdens het bakfestijn 'Heel Volkel bakt en Heel Oss bakt'.
Lees meer
23
feb
Ook dit jaar doen wij mee met de landelijke Open Dag van Zorg en Welzijn. Iedereen is die dag welkom voor een kijkje in verschillende locaties van BrabantZorg.
Lees meer
22
feb
Op verschillende locaties van BrabantZorg kun je terecht voor een leuke klus tijdens NLdoet.​ ​​Meld je op tijd aan!
Lees meer
15
feb
In maart 2017 start in woonzorgcentrum Noorderkroon in ‘s-Hertogenbosch de training spraakafzien. Deze communicatietraining is bedoeld voor volwassen slechthorenden die bekend zijn bij de KNO-arts.
Lees meer
08
feb
Over vernieuwende technologische ontwikkelingen is er op 16 februari een informatiebijeenkomst in Uden. Medewerkers van BrabantZorg en omwonenden zijn hierbij van harte welkom.
Lees meer
02
jan
Na de zomerperiode starten jaarlijks de contractonderhandelingen van zorgverzekeraars ​​met ​​​​​BrabantZorg over de wijkverpleging in de Zorgverzekeringswet voor het nie​u​​we jaar.
Lees meer
17
nov
Wilt u zich inzetten voor de ouderen in Corte Foort? Corte Foort gaat graag met u in gesprek over uw wensen en mogelijkheden als vrijwilliger.
Lees meer
16
nov
Om ervoor te zorgen dat cliënten de best mogelijke zorg krijgen hebben de cliëntenraden en het bestuurders van 8 zorgorganisaties, waaronder BrabantZorg, samen de Keuzehulp Wijkverpleging in het leven geroepen.
Lees meer
16
nov
Inwoners uit Uden en omgeving zijn van harte welkom om kennis te komen maken met de smaak van BrabantZorg.
Lees meer
22
sep
Op dinsdag 27 september bereikt de bouw van appartementencomplex Badeloch aan de Eindhovenlaan in ’s-Hertogenbosch het hoogste punt en dat wordt gevierd!
Lees meer
19
sep
In de week van 17-24 september organiseert NOC*NSF voor de dertiende keer de nationale sportweek. BrabantZorg grijpt deze week aan om van 19-23 september voor cliënten, medewerkers en vrijwilligers een beweegweek te organiseren.
Lees meer
02
jun
Ankie van Hezewijk, dochter van een oud-Nieuwehagen bewoonster, schreef een boek over het afscheid van haar moeder.
Lees meer