Op reis met BrabantZorg Reizen

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Braba​ntZorg Reizen organiseert vakantiereizen en dagtochten voor ouderen. Het reisaanbod staat garant voor een onvergetelijke ervaring waarbij u gedurende uw reis kunt vertrouwe​n op professionele zorg en begeleiding.​​

Reisbrochure

Klik hier voor de reisbrochure van 2021​. Dit jaar hebben we als gevolg van corona een aangepast aanbod van alleen reizen in Nederland en regionale dagtochten. We reizen bijvoorbeeld in kleine groepen én nemen de nodige maatregelen in lijn met de aanbevelingen van het RIVM. Wij informeren onze reizigers voor aanvang van elke reis of dagtocht wat de dan geldende maatregelen zijn die we volgen.

Ontvangt u de reisbrochure liever thuis op de mat? Dat kan! Laat hier uw gegevens achter en wij zorgen ervoor dat er een exemplaar naar u wordt opgestuurd.

​​​Inschrij​​ven

We hebben nog een aantal plekjes vrij bij verschillende reizen en dagtochten. Wilt u zich inschrijven voor een dagtocht of reis? Vul dan het inschrijfformulier​ volledig in en lever het in bij een van de locaties van BrabantZorg of stuur het naar BrabantZorg Reizen, Antwoordnummer 10173, 5340 VB Oss (postzegel niet nodig).

​Liever digitaal inschrijven? Vul dan het digitale inschrijfformulier in.

Contact​​

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op! We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 09:00 - 13:00 uur. E-mailen kan natuurlijk ook.​​​​

BrabantZorg Reizen​​
Telefoonnummer: 0412 - 622878
E-mailadres: ​brabantzorg.reizen@brabantzorg.eu​​
Po​stbus 176
5340 AD Oss​​​