Op reis met BrabantZorg Erop uit

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Braba​ntZorg Erop uit organiseert vakantiereizen en dagtochten voor ouderen. Het reisaanbod staat garant voor een onvergetelijke ervaring waarbij u gedurende uw reis kunt vertrouwe​n op professionele zorg en begeleiding.​​ Ons belangrijkste doel is om u te laten genieten van een onbezorgde dagtocht of vakantie waarbij plezier en gezelligheid voorop staan, juist nu we de afgelopen jaren zoveel hebben meegemaakt. Want dat is bij BrabantZorg Elke dag zo fijn mogelijk.

Nieuwe naam

Na 30 jaar BrabantZorg Reizen, is het vanaf november 2023 BrabantZorg Erop uit. Het aanbod is de afgelopen jaren aangepast aan de wensen en behoeften van de reizigers. Er zijn namelijk meer dagtochten en korte reizen toegevoegd. De naam BrabantZorg Erop uit, past beter bij het huidige aanbod.

Reisbrochure

Klik hier voor de reisbrochure van 2024. Mochten er wijzigingen zijn in de landelijke maatregelen rondom het coronavirus, dan passen wij onze vakanties en dagtochten daar indien nodig op aan. Wij informeren onze reizigers voor aanvang van elke reis of dagtocht wat de dan geldende maatregelen zijn die we volgen.

Ontvangt u de reisbrochure liever thuis op de mat? Dat kan! Laat hier uw gegevens achter en wij zorgen ervoor dat er een exemplaar naar u wordt opgestuurd.

​​​Inschrij​​ven

Wilt u zich inschrijven voor een dagtocht of reis? Vul dan het inschrijfformulier​ volledig in en lever het in bij een van de locaties van BrabantZorg of stuur het naar BrabantZorg Erop uit, Gasstraat 20 5349 AA Oss (postzegel niet nodig).

​Liever digitaal inschrijven? Vul dan het digitale inschrijfformulier in. Dat kun je op drie manieren doen:

  • Download het formulier, vul het digitaal in, sla het op en mail het naar eropuit@brabantzorg.eu
  • Download het formulier, vul het digitaal in, print het en stuur het per post naar BrabantZorg Erop uit, Gasstraat 20 5349 AA Oss.
  • Download het formulier, print het en vul het volledig schriftelijk in. Stuur het ingevulde formulier vervolgens per post naar BrabantZorg Erop uit, Gasstraat 20 5349 AA Oss.

Contact​​

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op! We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 - 13:00 uur. E-mailen kan natuurlijk ook eropuit@brabantzorg.eu.