Informatie voor verwijzers

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Deze pagina bevat specifieke informatie die bestemd is voor verwijzers. Heeft u als bezoeker een vraag of opmerking, neem dan tijdens kantooruren contact op met onze Klantenservice via telefoonnummer 088 - 998 5555 of vul het reactieformulier​ in.​

24 uurs bereikbaarheid voor verwijzers

Onze zorgbemiddelaars en -adviseurs van de Klantenservice staan 24/7 klaar om uw vragen te beantwoorden en uw doorverwijzing in behandeling te nemen. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 088 - 998 5555. Deze 24 uurs bereikbaarheid geldt enkel voor verwijzers met een acute zorgvraag of overige urgente spoedvragen.

Is uw vraag gericht aan een van onze thuiszorgteams, dan kunt u hieronder de directe nummers en bereikbaarheid per team inzien.

Formulieren

Formulieren voor verwijzers kunt u hieronder downloaden.

Wilt u locatie- en/of productfolders aanvragen voor bijvoorbeeld het informatiepaneel van uw wachtkamer of wilt u onze folders meegeven aan cliënten. Wij sturen u graag een stapeltje toe. Neem voor het aanvragen van folders contact op met onze Klantenservice. Alle folders zijn ook digitaal beschikbaar via de pagina BrabantZorg folders​.