Informatie voor verwijzers

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Deze pagina bevat specifieke informatie die bestemd is voor verwijzers. Heeft u als bezoeker een vraag of opmerking, neem dan tijdens kantooruren contact op met onze Klantenservice via telefoonnummer 088 - 998 5555 of vul het contactformulier​ in.​

Patiënten aanmelden voor kortdurende zorg

Verwijzers in de regio Noordoost-Brabant kunnen 24 uur per dag, 7 dagen in de week via het Regionaal Coördinatiepunt (RCP) een patiënt aanmelden voor kortdurende zorg (eerstelijns verblijf hoog-, laagcomplex en palliatief, geriatrische revalidatiezorg, zzp9b en crisis WLZ). U hoeft hierover niet zelf contact op te nemen met onze Klantenservice.

Buiten kantooruren schakelt het RCP door naar de zorgcentrale van NAAST en volgt het avond-, nacht-, en weekendzorg proces (ANW). In de ANW-uren kunt u alleen eerstelijns verblijf hoog- en laagcomplex en crisis WLZ aanmelden. 

Voor elke verwijzer een eigen werkwijze

Voor een snelle behandeling door de medewerkers van het RCP is het belangrijk dat elke verwijzer de juiste werkwijze volgt en alle informatie aanlevert. Kijk daarom voor meer informatie over het Regionaal Coördinatiepunt én de werkwijze per verwijzer op www.iedereenzorgt.nl/rcp

Patiënten aanmelden voor langdurige zorg

Onze zorgbemiddelaars en -adviseurs van de Klantenservice staan 24/7 klaar om uw vragen te beantwoorden en uw doorverwijzing in behandeling te nemen. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 088 - 998 5555. Deze 24 uurs bereikbaarheid geldt enkel voor verwijzers met een acute zorgvraag of overige urgente spoedvragen.

Is uw vraag gericht aan een van onze thuiszorgteams, dan kunt u hieronder de directe nummers en bereikbaarheid per team inzien.

Formulieren

Formulieren voor verwijzers kunt u hieronder downloaden.