Op reis met BrabantZorg Reizen

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Braba​ntZorg Reizen organiseert vakantiereizen en dagtochten voor ouderen. Het reisaanbod staat garant voor een onvergetelijke ervaring waarbij u gedurende uw reis kunt vertrouwe​n op professionele zorg en begeleiding.​​

Reisbrochure

Klik hier voor de reisbrochure van 2022​. Ook dit jaar nemen we de nodige maatregelen in lijn met de aanbevelingen van het RIVM, zodat u onbezorgd met ons mee op pad kunt. Mochten er wijzigingen zijn in de landelijke maatregelen rondom het coronavirus, dan passen wij onze vakanties en dagtochten daar indien nodig op aan. Wij informeren onze reizigers voor aanvang van elke reis of dagtocht wat de dan geldende maatregelen zijn die we volgen.

Ontvangt u de reisbrochure liever thuis op de mat? Dat kan! Laat hier uw gegevens achter en wij zorgen ervoor dat er een exemplaar naar u wordt opgestuurd.

​​​Inschrij​​ven

Wilt u zich inschrijven voor een dagtocht of reis? Vul dan het inschrijfformulier​ volledig in en lever het in bij een van de locaties van BrabantZorg of stuur het naar BrabantZorg Reizen, Antwoordnummer 10173, 5340 VB Oss (postzegel niet nodig).

​Liever digitaal inschrijven? Vul dan het digitale inschrijfformulier in. Dat kun je op drie manieren doen:

  • Download het formulier, vul het digitaal in, sla het op en mail het naar brabantzorg.reizen@brabantzorg.eu
  • Download het formulier, vul het digitaal in, print het en stuur het per post naar BrabantZorg Reizen, Antwoordnummer 10173, 5340 VB Oss (postzegel niet nodig).
  • Download het formulier, print het en vul het volledig schriftelijk in. Stuur het ingevulde formulier vervolgens per post naar BrabantZorg Reizen, Antwoordnummer 10173, 5340 VB Oss (postzegel niet nodig).

Contact​​

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op! We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 09:00 - 13:00 uur. E-mailen kan natuurlijk ook.​​​​

BrabantZorg Reizen​​
Telefoonnummer: 0412 - 622678
E-mailadres: ​brabantzorg.reizen@brabantzorg.eu​​
Po​stbus 176
5340 AD Oss​​​