BrabantZorg Culinair

Dagelijks serveren we in onze huizen een goed verzorgde maaltijd. Onze kookkunst is gebaseerd op ruim vijftig jaar ervaring in het verzorgen van maaltijden voor ouderen. Altijd zo goed mogelijk op maat en naar smaak van de klant.

Maaltijdservice

We bieden omwonenden de gelegenheid om in onze restaurants een kopje koffie of thee en de warme maaltijd te gebruiken. Het is mogelijk om dagelijks gebruik te maken van het restaurant, maar u kunt er ook eten op één of enkele vaste dagen.

Ook bij een feestje

Heeft u iets te vieren? Uw verjaardag, uw 50-jarig huwelijk of een verrassingsfeestje voor dierbaren? Onze cateringservice maakt het mogelijk. U kunt op onze huizen bijvoorbeeld ​dineren in het restaurant of met uw gezelschap in een aparte ruimte. Een lekker kopje koffie met gebak, feestelijk borrelen of een heerlijke lunch is ook mogelijk. Wij bespreken graag onze mogelijkheden met u.

Meer informatie

Wil u gebruikmaken van onze maaltijdservice of cateringservice Neem dan contact op met het restaurant van het huis van uw voorkeur om uw wensen te bespreken.