BrabantZorg Fit

Ouderen die graag in beweging blijven kunnen gebruik maken van BrabantZorg Fit. BrabantZorg Fit biedt sportprogramma's waarbij individueel en groepsgewijs geoefend of gefitnesst kan worden. Deelname aan BrabantZorg Fit staat los van ziek zijn of een verblijf in het verpleeghuis. U kunt hier zonder medische indicatie terecht.

BrabantZorg Fit biedt u verschillende oefenmogelijkheden. Zo is er groepsfysiotherapie voor mensen met NAH, COPD of bijvoorbeeld de ziekte van Parkinson. Deze groepen staan onder begeleiding van de fysiotherapeut. Er wordt gerichte therapie gegeven die door uw verzekering vergoed kan worden.

BrabantZorg Fitness

Er zijn BrabantZorg Fitnessgroepen onder begeleiding van bewegingsagogen. Hiervoor zijn meerdere oefenapparaten beschikbaar waarop onder andere virtueel gesport kan worden. U wordt vooraf gescreend door een fysiotherapeut en kunt vervolgens direct aan de slag. Voor de fitnessgroepen wordt een eigen bijdrage gevraagd. In onze beweegtuin is het mogelijk op eigen initiatief of onder begeleiding van een deskundige te bewegen.

Ontmoetingsplek voor ouderen

BrabantZorg Fit is meer dan alleen een oefenruimte waar u kunt werken aan uw conditie en spierkracht. BrabantZorg Fit is een ontmoetingsplek. Samen bewegen stimuleert en geeft gezelligheid. Terwijl u aan uw gezondheid werkt kunt u sociale contacten opbouwen en onderhouden.

BrabantZorg Fit is gevestigd in Ammerzoden, Oss, Den Bosch, Uden en Veghel.