Televisie, telefonie en internet

​​​​​​​​​​​​​Alle woningen binnen de huizen van BrabantZorg beschikken over een aansluiting op het KPN-net​werk. Dit netwerk biedt mogelijkheden voor het afnemen van diensten bij verschillende providers, waaronder KPN zelf.​

KPN totaalabonnement voor digitale ​​tv, internet en telefonie​

KPN biedt bewoners van woonzorglocaties een totaalabonnement voor digitale televisie, internet en telefonie tegen een bedrag van €42,00 per maand. Dit abonnement houdt het volgende in: 

  • Televisie: Het pakket bestaat standaard uit ruim 60 tv-zenders en ruim 100 radiozenders inclusief diverse lokale tv- en radiozenders. Dit televisiepakket is uit te breiden met extra pakketten, zoals ESPN Compleet, Ziggo Sport Totaal, Film 1 of Videoland. Een andere optie is het Opnemen Pakket waarbij zes programma’s tegelijkertijd opgenomen kunnen worden. De kosten van deze extra opties worden bij de maandprijs opgeteld. Bekijk hier alle extra pakketten.
  • Telefonie: Met deze bundel kunt u zoveel bellen als u zelf wilt, zowel naar mobiele als vaste nummers in 80 landen.
  • Internet: Dit pakket beschikt standaard over Wi-Fi.

Abonnement afsluiten bij KPN? Bel 0800-0776.

Allereerst is het belangrijk dat u de juiste adresgegevens bij de hand hebt. In dit overzicht vindt u de adresgegevens per locatie​. Let op: ook de toevoeging (kamernummer) is belangrijk bij de aanvraag. Om een KPN-abonnement af te sluiten, belt u 0800-0776. Let op: het kan voorkomen dat u een prijs ziet van €52,00 bij het aanvragen van een abonnement. Dit is niet correct en u betaalt een prijs van €42,00 voor een totaalabonnement.

 

Televisie, telefonie en internet op Nieuwe Hoeven en Dijkstaete

KPN biedt de bewoners van Nieuwe Hoeven en Dijkstaete via WeeFree een totaalabonnement voor digitale televisie en internet tegen een bedrag van €25,05 per maand. Dit abonnement houdt het volgende in:

  • Televisie: Het pakket bestaat standaard uit verschillende tv-zenders en radiozenders inclusief diverse lokale tv- en radiozenders. Er zijn extra zenderpakketten mogelijk, zoals ESPN, Ziggo Sport en Film1. Bekijk hier de zenders binnen de verschillende pakketten.
  • Internet: Dit pakket beschikt standaard over Wi-Fi.

Abonnement afsluiten voor Nieuwe Hoeven of Dijkstaete?

Allereerst is het belangrijk dat u de juiste adresgegevens bij de hand hebt. In dit overzicht vindt u de adresgegevens per locatie. Let op: ook de toevoeging (kamernummer) is belangrijk bij de aanvraag. Om een WeFree-abonnement af te sluiten vult u het formulier in van WeeFree.