Televisie, telefonie en internet

​​​​​​​​​​​​​Alle woningen binnen de huizen van BrabantZorg beschikken over een aansluiting op het KPN-net​werk. Dit netwerk biedt mogelijkheden voor het afnemen van diensten bij verschillende providers, waaronder KPN zelf.​

KPN totaalabonnement voor digitale ​​tv, internet en telefonie​

KPN biedt bewoners van woonzorglocaties een totaalabonnement voor digitale televisie, internet en telefonie tegen een bedrag van €57,00 per maand. Dit abonnement houdt het volgende in: 

  • Televisie: Het pakket bestaat standaard uit ruim 60 tv-zenders en ruim 100 radiozenders inclusief diverse lokale tv- en radiozenders. Dit televisiepakket is uit te breiden met extra pakketten, zoals ESPN Compleet, Ziggo Sport Totaal, Film 1 of Videoland. Een andere optie is het Opnemen Pakket waarbij zes programma’s tegelijkertijd opgenomen kunnen worden. De kosten van deze extra opties worden bij de maandprijs opgeteld. Bekijk hier alle extra pakketten.
  • Telefonie: Met deze bundel kunt u zoveel bellen als u zelf wilt, zowel naar mobiele als vaste nummers in 80 landen.
  • Internet: Dit pakket beschikt standaard over Wi-Fi.

Abonnement afsluiten bij KPN? Bel 0800-0776.

Allereerst is het belangrijk dat u de juiste adresgegevens bij de hand hebt. In dit overzicht vindt u de adresgegevens per locatie​. Let op: ook de toevoeging (kamernummer) is belangrijk bij de aanvraag. Om een KPN-abonnement af te sluiten, belt u 0800-0776.

 

Televisie, telefonie en internet op Nieuwe Hoeven en Dijkstaete

KPN biedt de bewoners van Nieuwe Hoeven en Dijkstaete via WeeFree een totaalabonnement voor digitale televisie en internet tegen een bedrag van €25,05 per maand. Dit abonnement houdt het volgende in:

  • Televisie: Het pakket bestaat standaard uit verschillende tv-zenders en radiozenders inclusief diverse lokale tv- en radiozenders. Er zijn extra zenderpakketten mogelijk, zoals ESPN, Ziggo Sport en Film1. Bekijk hier de zenders binnen de verschillende pakketten.
  • Internet: Dit pakket beschikt standaard over Wi-Fi.

Abonnement afsluiten voor Nieuwe Hoeven of Dijkstaete?

Allereerst is het belangrijk dat u de juiste adresgegevens bij de hand hebt. In dit overzicht vindt u de adresgegevens per locatie. Let op: ook de toevoeging (kamernummer) is belangrijk bij de aanvraag. Om een WeFree-abonnement af te sluiten vult u het formulier in van WeeFree.