Skip Navigation Linksbehandel-en-kenniscentrum

 Het Behandel- en Kenniscentrum

​​De behandelaren van het Behandel- en Kenniscentrum (BKC) zijn specialisten op het gebied van (complexe) gezondheidsproblemen bij het ouder worden. Het uitgangspunt van de behandelingen is dat we kijken wat u zelf kan en daar de deskundigheid en aandacht van de behandelaren aan toevoegen. Samen met onze behandelaars werkt u aan herstel na ziekte, revalidatie, weerbaarheid en behoud van en vergroten van uw zelfstandigheid. Ook bieden wij behandeling, begeleiding en consultatie in de laatste levensfase.​​​​​

​Ook voor mantelzorgers, partners en collega-zorgaanbieders

Niet alleen cliënten kunnen bij het Behandel- en Kenniscentrum terecht, ook mantelzorgers, partners en collega-zorgaanbieders kunnen voor advies en ondersteuning een beroep op ons doen. Denk bijvoorbeeld aan gespreksgroepen voor familie en mantelzorgers, maar ook het adviseren van de huisarts over specifieke ouderdomsklachten.

Samenwerking met netwerken

Om kwaliteit te garanderen zijn wij o.a. aangesloten bij ​de netwerken Samen in Zorg, Ketenzorg PG, ParkinsonNet, Ketenzorg CVA, MS Zorg Nederland, Netwerk Palliatieve Zorg en NAH samenwerkingsverband. Meer over onze samenwerking met netwerken​.

​Waar kunt u ons vinden?

Onze behandelaren werken op onze huizen en komen bij cliënten thuis. De Behandel- en Kenniscentrums werken vanuit 4 regio's. U kunt contact opnemen met het Behandel- en Kenniscentrum van uw regio via onderstaande gegevens. Ook kunt u uw vraag of bericht naar ons sturen via het ​behandelaren contactformul​ier.

Klik op het BKC van uw regio voor de contactgegevens en de plaatsen waar onze behandelaren aan huis behandelen.

  ​