Herstel- en revalidatiezorg

Woont u zelfstandig en merkt u dat het niet meer vanzelf gaat om prettig in uw eigen woning te zijn? Dan kunnen wij u ondersteunen met dagbehandeling. Soms kan het zijn dat u bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname moet revalideren voordat u terug kunt naar uw eigen woning. Of dat het vanwege uw gezondheid even niet verantwoord is dat u in uw eigen woonomgeving bent. Doel van onze ondersteuning is dat u weer veilig en zo lang mogelijk in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen: elke dag zo fijn mogelijk.

Behandeling en advies aan huis

Heeft u steeds meer moeite met bewegen, dagelijkse handelingen of met uw geestelijke gezondheid? Of heeft u na een ziekenhuisopname of revalidatie tijdelijk extra behandeling thuis nodig? In zulke gevallen kan een behandelaar van BrabantZorg wellicht uitkomst bieden.

Dagbehandeling

Wanneer het steeds moeilijker wordt om zelfstandig en prettig in uw eigen woning te zijn, kunt u in aanmerking komen voor dagbehandeling bij BrabantZorg. Doel van deze dagbehandeling is het zo lang mogelijk behouden van uw geestelijke en lichamelijke functies zodat u in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen.

Tijdelijk verblijf

Wanneer het vanwege uw gezondheid even niet verantwoord is dat u in uw eigen woonomgeving bent, dan kunt u in aanmerking komen voor tijdelijk verblijf bij BrabantZorg. Ook als u tijdelijk intensieve zorg nodig heeft, kunt u bij BrabantZorg terecht. 


Revalidatie (geriatrisch)

Als u herstellende bent van bijvoorbeeld een beroerte, een ernstige wond of een zware operatie, dan bieden wij u de gelegenheid om te revalideren. Dat kan tijdens een opname en in nabehandeling thuis.

​​Contract zorgverzekeraar​

Bekijk in dit overzicht of BrabantZorg een ​contract hee​ft​ met uw zorgverzekeraar ​​voor (geriatrische) herstel- en revalidatiezorg.

Of selecteer hier uw zorgverzekeraar:​​

Uw zorgverzekeraar heeft een contract met Brabantzorg

Helaas heeft uw zorgverzekeraar geen contract met Brabantzorg