Skip Navigation LinksPodium-PG-Café-Wel-zijn-of-Niet-zijn

 Podium PG Café 'Wel-zijn versus Niet-zijn'

1 mei 2018

​​​​​​​​​​​​​​Op 5 juni is de 19de editie van het Podium PG Café; een gratis open netwerk- en kennisbijeenkomst voor iedereen die betrokken is bij de zorg voor mensen met dementie. Deze editie gaat over het behoud van de identeit bij mensen met dementie.

De identiteit van mensen wordt gevormd, mede door de ander. Je bent nooit 'de béste voetballer' als de ander jouw voetbaltalenten niet zou hebben gesignaleerd. Bij dementie brokkelt (ook) de identiteit van mensen af. Er is dan sprake van 'Niet-zijn'. Wat kun jij doen om mensen met dementie 'Wél' te laten zijn? Wat kun jij doen ter behoud van identiteit van mensen met dementie?

Het Podium bestaat uit een inspirerende lezing van Lisette Zwerts (psycholoog en docent Fontys HRMenPsychologie) gevolgd door een korte interactieve werkvorm door studenten van Fontys HRMenP.

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden​.​ ​De bijeenkomst start op 5 juni om 16.00 uur en vindt plaats op locatie Nieuwe Hoeven​ ​aan de Udensedreef 5 in Schaijk. De bijeenkomst eindigt rond 18.00 uur waarbij er voldoende tijd is om te netwerken. De toegang is gratis.​​​