Skip Navigation LinksVersoepeling-bezoekregeling-vanaf-maandag-25-mei

 Versoepeling bezoekregeling vanaf maandag 25 mei

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​20 mei 2020

Vanaf maandag 25 mei gaan onze locaties ​​weer v​oorzichtig open voor bezoek. Volgens de nieuwe bezo​​​ekersregeling mogen bewoners één bezoeker per persoon ontvangen​. We zijn als organisatie blij met deze versoepeling!

Gefaseerd open

Onze locaties worden de komende tijd gefaseerd geopend volgens de nieuwe bezoekregeling. Het streven is om het bezoek​​ in de week van ​25 mei op alle locaties weer mogelijk te maken. Eén van de voorwaarden van het RIVM en de GGD Hart voor Brabant om een afdeling open te stellen voor bezoek,​ is dat de afdeling veertien dagen volledig vrij moet zijn van het corona​virus. Het kan dus zo zijn dat sommige afdelingen open zijn voor bezoek, terwijl andere afdelingen op dezelfde locatie helaas nog gesloten moeten blijven.
​​

Indien er een bewoner van een open gestelde afdeling verdacht wordt van besmetting met het coronavirus, wordt de afdeling waar deze bewoner verblijft tijdelijk weer gesloten voor bezoek.​

Veiligheid voorop

Elke l​ocatie is achter de schermen druk bezig om de locatie zo goed mogelijk in te richten en alles te regelen zodanig dat we voldoen aan de strikte voorwaarden van het RIVM en de GGD Hart voor Brabant. Want veiligheid voor bewoners, hun dierbaren, onze medewerkers én mensen buiten onze locatie staat voorop. Wij houden ons aan de strikte voorwaarden en vragen daarnaast bewoners en hun familie zich hieraan te houden.

De komende tijd meer informatie

Bewoners en hun familie of ​naasten krijgen zo snel mogelijk meer informatie over de versoepelde bezoekregeling en de huisregels en protocollen die daarbij gelden. We publiceren zo snel mogelijk een voorlopige planning wanneer welke locatie open gaat volgens de versoepelde regeling​.​