Skip Navigation Linkssmaakmarkt-en-proeverij-Sint-Jan-Uden

 Smaakmarkt en proeverij Uden

​​​​​​​Gezonde voeding is voor iedereen belan​​grijk, maar zeker voor ouderen. We bestede​n daarom veel aandacht aan gezonde voeding. Zowel voor bewoners op de locaties van BrabantZorg, als voor de zelfstandig wonende ouderen die gebruik willen maken van de maaltijdvoorziening op één van de locaties van BrabantZorg.

Voor die mensen die wel eens willen weten hoe dat smaakt, organiseert BrabantZorg Locatiegroep Uden op 17 november van 14.00 – 16.30 uur  een Smaakmarkt en Proeverij.

Ouderen kunnen komen eten b​ij BrabantZorg

Wat niet veel mensen weten is dat ouderen uit Uden en omgeving die nog zelfstandig wonen, maar moeite hebben om voor zichzelf te koken, dagelijks de maaltijd kunnen komen gebruiken in Sint Jan in Uden of Sint Antonius in Volkel óf bij de eetpunten in Eigen Herd aan de Rooijsestraat en MuzeRijk in de Bitswijk. Dat kan voor enkele keren per week tot elke dag. Er kan elke dag gekozen worden uit twee menu's, die altijd bestaan uit soep, een hoofdmaaltijd en een dessert, dat vaak uit zuivel bestaat. 

De porties zijn samengesteld volgens richtlijnen die er zijn voor verschillende verstrekkingseenheden, maar de oudere kan zelf bepalen of de hoeveelheden meer of minder moeten zijn. Maaltijden kunnen ook thuis bezorgd worden.​