De Novice

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Zelfstandig wonen in het maatschappelijk hart van Veghel met thuiszorg van BrabantZorg.

Het Kloosterterrein en het voormalig Bernhoven ziekenhuisterrein in Veghel noemen we samen het Kloosterkwartier. Deze nieuwe wijk is het startpunt van Leefgoed Veghel; een concept voor wonen, werken, leren en (be)leven, waar verbinden, ontmoeten en ondersteunen samenkomen. 

In het Kloosterkwartier, aan het Middegaalspad, komt appartementencomplex de Novice. De Novice biedt plaats aan 36 huurappartementen voor mensen die zelfstandig wonen met thuiszorg en/of huishoudelijke hulp van BrabantZorg. De appartementen zijn geschikt voor 1 á 2 personen.

De Novice Veghel

Toegankelijke en energiezuinige tweekamerappartementen

Alle appartementen hebben een woonkamer met open keuken, een slaapkamer en een badkamer met toilet. Uiteraard zijn de appartementen zijn geschikt voor het verlenen van zorg en zijn toegankelijk voor rolstoelen en rollators. De appartementen zijn zeer energiezuinig. Zo houdt u uw woonlasten betaalbaar. Met zonnepanelen wordt energie opgewekt en er wordt gekookt op elektra. ​

De Novice

Voordelen van wonen in De Novice

  • Zorg dichtbij
    Medewerkers thuiszorg en huishoudelijke hulp van BrabantZorg hebben een kantoor in De Novice.
  • Ruimte voor ontmoeting ​
    De Novice is vier verdiepingen hoog en heeft op elke verdieping een gezamenlijk balkon. Ook is er een ontmoetingsruimte.
  • Wonen in hartje Veghel
    ​De Novice staat op een historische plek in Veghel met winkels en voorzieningen op loopafstand

Leefgoed Journaal van Omroep Meierij

Meer informatie​

Wilt ​u meer weten over zelfstandig wonen in De Novice met zorg van BrabantZorg, neemt u dan contact op met Diana Bevers​ of bekijk de verhuurbrochure van De Novice.​​​​