Zorg- en herstelhotel Udens Duyn

Zorg- en herstelhotel Udens Duyn combineert de luxe van een hotel met de beste professionele zorg. Udens Duyn staat voor warmte, sfeer en Brabantse gastvrijheid op een plek waar u in alle rust gast kunt zijn en alles afgestemd wordt op uw specifieke wensen. Binnen Udens Duyn is 24 uur per dag professionele zorg beschikbaar.

Of u nu comfortabel wilt herstellen van een medische ingreep of u vindt het prettig om te revalideren in een viersterrenomgeving, Udens Duyn levert zorg op maat en heeft alles in huis om uw verblijf in te richten zoals u dat wenst. U kunt zorgeloos werken aan uw herstel.

Respijtzorg

Ook voor een onbezorgde vakantie met zorg op maat bent u van harte welkom. U kunt logeren zodat uw mantelzorger thuis tijdelijk wordt ontlast. Ook kunt u samen komen in Udens Duyn.

Over de kosten

Bent u aanvullend verzekerd, dan betaalt uw zorgverzekeraar dikwijls mee aan uw verblijf. Naast de kosten van uw verblijf worden kosten in rekening gebracht voor de zorg die aan u wordt verleend. Bezoek voor meer informatie de Udens Duyn locatiepagina of de website www.udensduyn.nl. Uiteraard kunt u ook bellen met de receptie van Udens Duyn 0413 - 712 550.