Skip Navigation LinksBerdine-Nooijen-verkozen-tot-Zorgmedewerker-van-het-Jaar-2018

 Berdine Nooijen verkozen tot Zorgmedewerker van het Jaar 2018

​18 mei 2018

Berdine Nooijen, werkzaam als activiteitenbegeleider en vrijwilligerscoördinator in AAtrium in Veghel, is uitgeroepen tot Zorgmedewerker van het Jaar 2018. Zij werd gekozen uit meer dan 300 zorgmedewerkers die via 'Voeding in de Zorg' genomineerd waren voor de titel Zorgmedewerker van het jaar. Vandaag, vrijdag 18 mei, werd Berdine feestelijk onthaald in AAtrium en kreeg ze haar prijs overhandigd.

Zorgmedewerker van het Jaar Berdine.jpg 

Een grote eer

In AAtrium zijn ze trots op Berdine, die altijd voor collega's en bewoners klaar staat. Berdine vindt het een grote eer en is heel dankbaar dat ze de prijs heeft gewonnen. Ze wordt bedolven onder de felicitaties. Vandaag kreeg ze, in het bijzijn van bewoners, collega's en Raad van Bestuur van BrabantZorg, de award voor Zorgmedewerker van het jaar overhandigd. Daarnaast wint ze een Efteling Bosrijk-arrangement voor 6 personen.

Over Voeding in de Zorg

In april 2016 heeft FrieslandCampina 'Voeding in de Zorg' gelanceerd. Een online platform over eten en drinken voor zorgmedewerkers. Dit jaar is vanuit Voeding in de Zorg voor de tweede keer de verkiezing 'Zorgmedewerker van het Jaar' georganiseerd, een verkiezing om bijzondere zorgmedewerkers een podium te bieden en de positieve verhalen in de zorg te belichten. Voor de titel Zorgmedewerker van 2018 werden in de periode van 9 maart t/m 1 april zijn meer dan 300 zorgmedewerkers via www.voedingindezorg.nl genomineerd. Een onafhankelijke jury heeft 10 genomineerden geselecteerd. Van 15 april tot 15 mei kon iedereen stemmen op zijn of haar favoriete zorgmedewerker.