Nieuwe brochure BrabantZorg Reizen is uit

25 januari 2023

Samen met andere senioren zorgeloos genieten van een leuke dagtocht of
vakantie

BrabantZorg Reizen organiseert al bijna 30 jaar dagtochten en vakanties voor zelfstandige en hulpbehoevende senioren, senioren met geheugenproblemen en hun mantelzorgers. Ook in 2023 worden er weer dagtochten en reizen gemaakt naar vertrouwde bestemmingen in Nederland. Alle mogelijkheden staan in de nieuwe brochure van BrabantZorg Reizen die onlangs is verschenen.

Francis van den Broek, één van de medewerkers van BrabantZorg Reizen: “zelfs in deze tijden waarin corona nog actief is en de prijzen voor energie hoog zijn, willen senioren er dolgraag even tussenuit. Daarom organiseert BrabantZorg Reizen ook dit jaar weer vier vakantiereizen (naar bijvoorbeeld Texel, België, Lunteren of Lage Mierde) en tien dagtochten voor senioren (bijvoorbeeld een dagje Den Bosch, minicruise, spoorwegmuseum of dierentuin. Daarbij hebben we één belangrijk doel voor ogen: iedereen laten genieten van een onbezorgde vakantie of dagtocht. Daarbij kijken we vooral naar iemands mogelijkheden en houden we rekening met iemands eventuele beperkingen.”

Professionele begeleiders

De reizen en dagtochten zijn zowel interessant voor zelfstandige senioren, hulpbehoevende senioren als voor senioren met geheugenproblemen. Er gaan altijd professionele zorgprofessionals én vrijwilligers van BrabantZorg mee om reizigers én mantelzorgers te ontzorgen.

Positieve reacties

De reacties van gasten die op dagtocht of op vakantie zijn meegeweest, zijn altijd positief en divers. “Zo sprak een van onze gasten in meerdere malen uit dat hij enorm had genoten van zijn fijne dag. Voor ons de kers op de taart; daar doen we het voor”, aldus Francis.

Op korte termijn op pad?

De eerste dagtochten van het nieuwe reisseizoen zitten er alweer op. Wilt u er op korte termijn al even uit? Woensdag 8 maart hebben we nog enkele plekken beschikbaar voor een complete avond uit naar de Musical ¨Zo Vader, Zo Zoon¨in Waalwijk.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Zou u ook een dagje mee willen? Of heeft u interesse in een midweekje weg? Kijk dan op www.brabantzorg.eu/reizen of bel een medewerker van BrabantZorg Reizen: 0412-622678. U kunt hier ook de papieren brochure opvragen.

Informatiebijeenkomst voor nieuwsgierigen

Voor senioren die nieuwsgierig zijn naar één van de dagtochten of reizen van BrabantZorg, zijn er de komende tijd ook vijf informatiebijeenkomsten op een aantal BrabantZorg locaties. Onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers vertellen de medewerkers van BrabantZorg Reizen alles over de reizen en dagtochten en worden vragen beantwoord. De bijeenkomsten worden gehouden op:

 • Vrijdag 3 februari om 10.30 uur
  Locatie De Wellen, Oss (restaurant Seasons, begane grond)
 • Woensdag 8 februari om 10.30 uur
  Locatie Sint Jan, Uden (De Ontmoeting, begane grond)
 • Vrijdag 10 februari om 14.30 uur
  Locatie Noorderkroon, Den Bosch (Vergaderruimte Bios, begane grond)
 • Vrijdag 10 februari om 10.30 uur
  Locatie Sint Petrus, Boekel (Vriendenhuis, begane grond)
 • Maandag 6 maart om 13.30 uur
  Locatie Simeonshof (Pleinzaal, begane grond)

Aanmelden voor de bijeenkomsten is niet nodig, het is geheel kosteloos en vrijblijvend.