Vernieuwde informatievoorziening op onze website

09 februari 2023

Samen met zorgbemiddelaars, behandelaren, teammanagers en andere inhoudsdeskundigen uit de praktijk hebben we de informatie voor cliënten en de mensen uit hun omgeving op onze website geactualiseerd en in lijn gebracht met de visie van BrabantZorg.

Wat is er veranderd?

De menubalk boven in de site, naast Home, is ingedeeld naar de drie zorgsoorten van BrabantZorg: Zorg thuis, Wonen bij BrabantZorg en Herstel- en revalidatiezorg. Onder elke zorgsoort is een handig uitklapmenu opgenomen met de bij die zorgsoort horende zorgdiensten. 

Informatiepagina per zorgdienst

Vanaf hier klikt u door naar een informatiepagina per zorgdienst, ingericht met informatie die helpt als u zich oriënteert op deze zorgdienst. Zo leest u hier wanneer u in aanmerking komt voor deze zorgdienst, hoe de aanmelding en intake verloopt, en of en hoe deze zorg vergoed wordt. Op iedere informatiepagina staat een korte animatie die het zorgtraject in beeld brengt. 

Met de handige locatietool kunt u gemakkelijk uw locatie gebruiken om te zien of de zorgdienst beschikbaar is in uw regio. Op elke zorgdienstpagina is ook een digitale zorgdienstfolder te vinden met informatie over het zorgtraject en over hoe we bij BrabantZorg samenwerken met u en de mensen uit uw omgeving.

Locatiepagina’s

Ook alle locatiepagina’s zijn op inhoud geactualiseerd en in lijn gebracht met de visie van BrabantZorg. Van alle locatie’s zijn nieuwe foto's gemaakt die een goede impressie geven van hoe de locatie eruit ziet, zodat u als toekomstige cliënt een goede indruk krijgt waar u terecht komt. Ook zijn er plattegronden van de verschillende woningtypes per locatie toegevoegd, zodat cliënten ook een beeld krijgen van het woningtype waar ze gaan wonen.

Visuele tour

Wilt u een visuele tour langs de aanpassingen op onze website? In deze video geven we een update van alle veranderingen die inmiddels zijn bereikt én veranderingen waar we nog mee bezig zijn.