Vernieuwde informatievoorziening op onze website

09 februari 2023

Samen met zorgbemiddelaars, behandelaren, teammanagers en andere inhoudsdeskundigen uit de praktijk hebben we de informatie voor cliënten en de mensen uit hun omgeving op onze website geactualiseerd en in lijn gebracht met de visie van BrabantZorg.

Wat is er veranderd?

De menubalk boven in de site, naast Home, is ingedeeld naar de drie zorgsoorten van BrabantZorg: Zorg thuis, Wonen bij BrabantZorg en Herstel- en revalidatiezorg. Onder elke zorgsoort is een handig uitklapmenu opgenomen met de bij die zorgsoort horende zorgdiensten. 

Informatiepagina per zorgdienst

Vanaf hier klik je door naar een informatiepagina per zorgdienst, ingericht met informatie die helpt als je je oriënteert op deze zorgdienst. Zo lees je hier wanneer je in aanmerking komt voor deze zorgdienst, hoe de aanmelding en intake verloopt, en of en hoe deze zorg vergoed wordt. Op iedere informatiepagina staat een korte animatie die het zorgtraject in beeld brengt. 

Met de handige locatietool kun je gemakkelijk je locatie gebruiken om te zien of de zorgdienst beschikbaar is in jouw regio. Op elke zorgdienstpagina is ook een digitale zorgdienstfolder te vinden met informatie over het zorgtraject en over hoe we bij BrabantZorg samenwerken met de cliënt en de mensen uit zijn omgeving.

Locatiepagina’s

Ook alle locatiepagina’s zijn op inhoud geactualiseerd en in lijn gebracht met de visie van BrabantZorg. Van alle locatie’s zijn nieuwe foto's gemaakt die een goede impressie geven van hoe de locatie eruit ziet, zodat je als toekomstige cliënt een goede indruk krijgt waar je terecht komt. Ook zijn er plattegronden van de verschillende woningtypes per locatie toegevoegd, zodat cliënten ook een beeld krijgen van het woningtype waar ze gaan wonen.

Visuele tour

Wil je een visuele tour langs de aanpassingen op onze website? In deze video geven we je een update van alle veranderingen die inmiddels zijn bereikt én veranderingen waar we nog mee bezig zijn.