Vincent Schouten nieuwe bestuurslid Raad van Bestuur BrabantZorg

21 december 2022

Vanaf januari 2023 zal Vincent Schouten tijdelijk de Raad van Bestuur van BrabantZorg versterken als derde bestuurslid. Vincent Schouten is al meer dan 25 jaar werkzaam in de zorg. Hij heeft ruime ervaring als adviseur, bestuurder en toezichthouder in diverse zorgorganisaties binnen onder meer de VVT, GGZ en jeugdzorg. Op dit moment is hij (interim) lid van de Raad van Bestuur van Zorggroep Apeldoorn en omstreken, een organisatie die zorg biedt op het gebied van verpleging en verzorging tot geriatrische revalidatie. Vincent vindt het bijzonder fijn om samen met Miriam Haagh en Felicia Brandsma en alle collega’s in het voor hem vertrouwde Noordoost-Brabant de ouderenzorg te mogen versterken!

Inkomend voorzitter van de Raad van Toezicht Ton Horn is verheugd met de toetreding van Vincent Schouten aan de Raad van Bestuur: “BrabantZorg is een deskundige en professionele zorgorganisatie die kwaliteit, vernieuwing en innovatie hoog in het vaandel heeft staan. Wij menen met de heer Vincent Schouten en de ruime ervaring die hij meebrengt een waardevolle aanvulling op de huidige Raad van Bestuur te hebben gevonden.”

Ook de Raad van Bestuur ziet uit naar de komst van Vincent Schouten. Bestuursvoorzitter Miriam Haagh: “Gezien onze eigen BrabantZorg ambities, de landelijke en de regionale ontwikkelingen kijken wij uit naar de komst van Vincent. Vincent heeft brede ervaring in de zorg, is bekend in de regio en is met deze kennis en ervaring complementair; hij maakt ons team compleet.”


Vincent Schouten