Dagbesteding bij BrabantZorg

Als uw lichamelijke of geestelijke gesteldheid achteruitgaat of als u behoefte heeft aan sociale contacten kan de dagbesteding uitkomst bieden. In overleg met u stellen we een dagprogramma samen, waarbij we uiteraard rekening houden met uw wensen. Een betrokken en deskundig team organiseert diverse activiteiten, zowel individueel als in groepsverband. U kunt meedoen aan sport en spel, een hobby uitoefenen of deelnemen aan creatieve en muzikale activiteiten. Ook bestaat de mogelijkheid om gezamenlijk een maaltijd te nuttigen.

Afhankelijk van uw wensen kunt u een of meerdere dagen deelnemen aan de activiteiten. Door het vaste programma weet u precies waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Dat geeft een rustig en vertrouwd gevoel.

Voor iedereen is er passende dagbesteding

Ook als uw geheugen u af en toe in de steek laat of uw oriëntatie minder wordt, kunt u terecht bij de dagbesteding. In kleine groepen bieden we een gestructureerd dagprogramma aan, waarbij de nadruk ligt op het zo lang mogelijk behouden van geestelijke, sociale en lichamelijke functies. Door deel te nemen aan dit programma is het in veel gevallen mogelijk om langer in uw vertrouwde omgeving te blijven wonen.

Vaste onderdelen van het programma zijn geheugenoefeningen, muziekactiviteiten, sport en spel, uiterlijke verzorging en koken. Met dit programma wordt u gestimuleerd om activiteiten te ondernemen.