Mooie mijlpaal: installatie professionele adviesraad

27 februari 2024

Afgelopen donderdag 22 februari zijn de leden van de professionele adviesraad officieel geïnstalleerd door de Raad van Bestuur. Sinds 2023 zijn we binnen BrabantZorg aan de slag met professionele zeggenschap, wat wordt georganiseerd via een professionele adviesraad (PAR).

Onder begeleiding van CC Zorgadviseurs bouwen de leden van de PAR dit jaar verder aan de ontwikkeling van de PAR. De PAR draagt vanuit beroepsontwikkeling en -inhoud bij aan het beleid en de ontwikkelingen in de organisatie en geeft bestuur en management hierover advies. Op die manier kunnen zorgprofessionals invloed uitoefenen op beleid en strategie in onze organisatie. We zijn blij met de mooie diverse samenstelling en de vele jaren ervaring die de PAR meebrengt. Met zijn zevenen maar liefst 86 jaar aan BrabantZorg ervaring! 

Op de foto: van boven naar beneden en van links naar rechts: voorzitter van de PAR Evelien van Esch (vanuit verpleging regio Oss), Miriam Haagh (voorzitter Raad van Bestuur), Rob Vermeulen (bestuurssecretaris), vice-voorzitter PAR Chantal Westrik (vanuit behandeling regio Oss), Inge van der Linden (vanuit verzorging regio Meierijstad), Bart Hanegraaf (vanuit verpleging regio Oss), Felicia Brandsma (Raad van Bestuur), Lyan de Roos (vanuit medisch domein regio Meierijstad) en Vincent Schouten (Raad van Bestuur). 

Twee andere PAR leden konden helaas niet aanwezig zijn, dat zijn Maartje van Bergen (vanuit verpleging regio Uden) en Wilma de Wildt - van der Burgt (vanuit verzorging regio Oss).