Premier Rutte op werkbezoek bij BrabantZorg

15 juli 2020

Minister-president Mark Rutte reisde vandaag af naar Uden voor een werkbezoek bij ziekenhuis Bernhoven en zorg- en herstelhotel Udens Duyn.​

Bij Udens Duyn ​nam de premier alle tijd om met medewerkers in gesprek te gaan. Rutte sprak ​met zorgmedewerker Ashley Bernard en specialist ouderengeneeskunde Lyan de Roos over hoe het was om zorg te verlenen ten tijde van corona. Twee ex-coronapatiënten gaven de premier vervolgens een inkijkje in hun coronatijd.

Met Marco Brisko, manager Zorg- en Herstelhotel Udens Duyn, sprak Rutte over hoe het was om binnen één week van 62 reguliere revalidatie cliënten te verhuizen én een complete cohortlocatie in te richten én hoe het was om cohortlocatie te zijn. Wilma de Jong, Raad van Bestuur, gaf tenslotte uitleg over hoe we als BrabantZorg met de coronacrisis zijn omgegaan.

De premier was onder de indruk van de snelheid van handelen en de goede ​samenwerking met het ziekenhuis Bernhoven. Wij danken de minister-president heel hartelijk voor het bezoek aan zorg- en herstelhotel Udens Duyn.