Wilma de Jong kondigt pensioen aan

10 februari 2021

Wilma de Jong-Verspeek, voorzitter Raad van Bestuur van BrabantZorg, gaat in juni 2021 met pensioen. Na zeventien jaar als bestuurder van BrabantZorg te hebben gewerkt, gaat ze genieten van een welverdiend pensioen.

Cock Aquarius, voorzitter Raad van Toezicht: “Wilma heeft 44 jaar met grote passie op diverse plekken in de zorg gewerkt; de afgelopen 18 jaar was ze bestuurder van BrabantZorg. Het huidige corona-crisisjaar is tekenend voor haar bevlogenheid. Niet alleen zet ze zich enorm in voor het welzijn van cliënten en medewerkers van BrabantZorg; ook buiten de grenzen van BrabantZorg heeft ze het nodige voor elkaar gekregen. Mede dankzij haar leiderschap ontstond er regionale samenwerking tussen zorgorganisaties die er voorheen nog niet was. We zullen haar bevlogenheid, kennis en expertise enorm gaan missen.”

Wilma de Jong-Verspeek: “Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Voor mij is de tijd van gaan, nu gekomen. Ik ben trots op deze fantastische organisatie waar ik met veel plezier en voldoening heb gewerkt.”

BrabantZorg heeft begin februari 2021 een vacature gesteld voor bestuurder / lid van driehoofdige Raad van Bestuur opengesteld.

BrabantZorg organiseert kort voor haar vertrek natuurlijk nog een passend afscheid van deze bevlogen bestuurder.