BrabantZorg als werkgever

​​​​Bij BrabantZorg werken ruim 6.000 enthousiaste medewerkers die in en vanuit onze huizen zorg en welzijn bieden aan cliënten. Binnen zo'n grote organisatie zijn er veel verschillende functies op veel werkplekken. Wil je aan de slag als verzorgende of verpleegkundige, als huishoudelijk medewerker of vakantie​kracht, wij hebben regelmatig va​catures. Ook werken en l​eren​ tegelijk behoort bij ons tot de mogelijkheden.

Wij vragen

Enthousiaste mensen die zich plezierig voelen in een zorgomgeving. Een actieve houding is nodig om samen met je collega's de beste zorg en ondersteuning te bieden aan de cliënten. Collegialiteit is daarom erg belangrijk: je collega's zijn er voor jou, jij bent er voor je collega's!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de zorg en wil je meer weten over werken bij BrabantZorg? Bezoek dan ons actuele vacature-aanbod. Kijk op Je stage bij BrabantZorg voor informatie over stages en BOL-plaatsen. Informatie over BBL-opleidingsplaatsen vind je op de pagina BBL werken en leren​.

Bezoek ook onze werken bij BrabantZorg Facebo​okpagina en volg onze collega Simone (verpleegkundige) op Twitter.