Zorg bij u thuis

BrabantZorg Thuiszorg

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Zelfstandig wonen en leven in uw eigen omgeving, dat is een wens van veel mensen. Als zelfstandig wonen minder vanzelfsprekend wordt, kan BrabantZorg Thuiszorg uitkomst bieden. BrabantZorg levert thuiszorg in de gemeenten Bernheze, Boekel, Grave, Landerd, Maasdriel, Oss, Ravenstein, ’s-Hertogenbosch, Sint-Oedenrode, Uden, Meierijstad, Zaltbommel en in de gemeenten die vallen onder de Bommelerwaard.

 
ComfortWonen, comforta​bel wonen
ComfortWonen biedt ouderen een veilige en comfortabele woonomgeving. Bij ComfortWonen bepaalt u zelf of, en welke diensten u afneemt.
​​
Meer over ComfortWonen​​.
 ​​​​​​​​​​​
 
​​Contract zorgverzekeraar​

Bekijk in dit overzicht of Brabant​Zorg een ​contract hee​ft​ met uw zorgverzekeraar voor wijkverpleging, eerstelijns verblijf en geriatrische revalidatiezorg in 20​20​​​​​​​​​​​​​​.​​​​​​​​​

Of selecteer hier uw zorgverzekeraar:​​

Uw zorgverzekeraar heeft een contract met Brabantzorg

 
Thuiszorg aanvragen?
In de regio bieden wij meerdere vormen van thuiszorg aan. Onze Klantenservice kijkt samen met u welke vorm van thuiszorg in uw situatie de juiste ondersteuning biedt. Neem hiervoor contact op via telefoonnummer 088 - 998 5555.​

Zie ook: Veelgestelde vragen over thuiszorg.
 ​​​​​​​​​​
 
​Personenalarmering
Zelfstandig wonen in uw eigen woning met de zekerheid van direct professionele hulp in noodsituaties. Een geruststellende gedachte, voor u en uw naasten. 
​​
Meer over Personenalarmering van BrabantZorg​​​​​​.
 ​​​​​​