Skip Navigation LinksKwaliteitsvenster

Kwaliteitsvenster

​​Bij BrabantZorg werken we continu aan de verbetering van de kwaliteit van onze zorg en dienstverlening. Daarin laten we ons voor een belangrijk deel leiden door de mening van cliënten. Door te vragen wat zij ervaren en belangrijk vinden, blijven wij leren en kunnen we onze dienstverlening verbeteren. Met als ultieme doel dat cliënten ervaren dat 'Elke dag zo fijn mogelijk' is.

Garantieplan Kwaliteit

Het Garantieplan Kwaliteit is het kwaliteitssysteem van BrabantZorg. Het helpt medewerkers om de kwaliteit van zorg optimaal uit te voeren en waar nodig te verbeteren. Kwaliteit komt tot stand in het samenspel tussen cliënt, familie, medewerker en vrijwilliger. 

Transparante verantwoording

BrabantZorg is graag open over de kwaliteit van haar zorg en dienstverlening. Met de informatie en waarderingen in dit kwaliteitsvenster geven we u op een overzichtelijke manier inzicht. Hiermee voldoen we ook aan de verplichtingen die voortkomen uit het kwaliteitskader van het Zorginstituut Nederland.

Door op onderstaande tegels te klikken kunt u lezen hoe het ervoor staat met de kwaliteit binnen BrabantZorg. U ziet wat wij hebben gedaan om de kwaliteit verder te verbeteren, wat de speerpunten zijn voor het komende jaar, welke rapportcijfers cliënten, vrijwilligers en medewerkers ons geven en u kunt zien welke onderzoeken BrabantZorg uitvoert.

Meer weten over de kwaliteit van een specifieke locatie van BrabantZorg? Scrol dan verder naar beneden en kies uw locatie.

Kwaliteitsvenster Leren en werken aan kwaliteit Waardering clienten en naasten Waardering medewerkers en vrijwilligers Meten Veiligheid


​Locaties BrabantZorg

Bekijk ook de kwaliteitsverantwoording van onze locaties: