Samenwerking

We willen als BrabantZorg een belangrijke speler zijn voor cliënten/bewoners en hun naasten. Daarom werken we samen met partners uit de regio. Dit zijn bijvoorbeeld woningcorporaties, zorgorganisaties, welzijnsorganisaties, zorgverzekeraars, gemeenten, ziekenhuizen, apotheken en huisartsen.

BrabantWonen

Met onze strategische samenwerkingspartner BrabantWonen werken we al lang samen. We doen dit op meerdere thema’s, zoals zelfstandig wonen met zorg en wonen in woonzorgcentra. In onze T-Huizen laten we zien hoe technologie daarbij kan helpen. Onze gezamenlijke visie en toekomstplannen hebben we vastgelegd in een Ambitieplan Wonen en Zorg. Meer weten over onze samenwerking? Bekijk deze infographic, lees ons digitale magazine Samen sterk in wonen en zorg en bekijk hieronder een mooi resultaat van onze samenwerking.

Andere woningcorporaties

Naast BrabantWonen werken we ook samen met Bazalt Wonen in Bommelerwaard en Altena, PeelrandWonen in Boekel, Area in Uden, Wovesto in Sint-Oedenrode en Mooiland Maasland in Grave.

IedereenZorgt

Met elf VVT-organisaties in Noordoost Brabant werken we samen in het netwerk IedereenZorgt. Het is ons doel om, ondanks de stijgende zorgvraag en de groeiende personeelstekorten, nu en in de toekomst goede zorg te blijven bieden. Thema’s op onze agenda: vitale burgers & cliënten, aantrekkelijk werken, innovatie & onderzoek, anders organiseren, duurzaamheid, digitalisering & data.

Gemeenten

Binnen de gemeenten waarin wij actief zijn, is er regelmatig overleg in het kader van de WMO, (de ontwikkeling van) woonservicezones, zorgloketten en nieuwbouwprojecten.

ActiZ

Wij zijn aangesloten bij ActiZ, de brancheorganisatie voor de sector verpleging en verzorging. Wij hebben ons geconformeerd aan de governancecode en de Norm Verantwoorde Zorg die in de sector wordt gehanteerd en participeren actief in het beleid en bestuur van ActiZ.

Samen in Zorg

Wij zijn lid van Samen in Zorg, een vereniging die bestaat uit zorgpartners in de regio Oss- Uden-Veghel. Zij stellen zich ten doel de onderlinge samenhang van zorg tussen verschillende zorgaanbieders te verbeteren.