Geriatrisch verpleegkundige

​Ouder worden kan gepaard gaan met lichamelijke, geestelijke en sociale beperkingen. Dit kan leiden tot een complex ziektebeeld. De ondersteuning van de geriatrisch verpleegkundige is erop gericht u met deze beperkingen zo optimaal mogelijk te laten functioneren.

Oudere mensen hebben vaak te kampen met meerdere chronische aandoeningen tegelijkertijd. Dit maakt de zorg complex. De taak van de geriatrisch verpleegkundige is om uw persoonlijke situatie te bekijken en de juiste zorg voor u te bewerkstelligen.

Observatie en signalering

Geriatrisch verpleegkundigeDe geriatrisch verpleegkundige observeert en signaleert beperkingen die te maken hebben met de verschillende ziektebeelden die ouderen kunnen hebben. Samen met het betrokken zorgteam wordt een zorgplan opgesteld. Wanneer nodig worden ook andere deskundigen ingeschakeld.

Coördinatie van zorg

De geriatrisch verpleegkundige coördineert de zorg rondom u en uw zorgproces en houdt voor u de vinger aan de pols. De geriatrisch verpleegkundige overlegt met en geeft advies aan collega's en aan u en uw familieleden. Wanneer u op een van onze huizen woont, kan de geriatrisch verpleegkundige voor u worden ingeschakeld.

Meer informatie of een afspraak inplannen

De geriatrisch verpleegkundige biedt behandeling en begeleiding vanuit de locaties van het Behandel- en Kenniscentrum. Voor informatie kunt u rechtsreeks contact opnemen met het Behandel- en Kenniscentrum van uw regio of ​uw vraag of bericht naar​ ons sturen via het ​behandelaren contactformul​ier.